Ga naar Homepagina

Beddenzaak Almelo


Allround beddenzaak bij Almelo

De leukste beddenzaak in de buurt van Almelo is TwentsBed. Kom naar onze mooie winkel in Rijssen of Markelo en u zult aangenaam verrast zijn door het grote assortiment. Onze vriendelijke medewerkers demonstreren u graag de uitgebreide collectie boxsprings, ledikanten en matrassen. Ook voor kussens, dekbedden en overtrekken kunt u bij ons terecht. Heeft u uw keuze gemaakt, dan leveren wij uw nieuwe aankoop snel en direct aan huis. Ook als u hulp nodig heeft met installeren, staat onze montageservice voor u klaar. Kies voor een welverdiende nachtrust en bezoek ons vandaag nog.

Beddenzaak Almelo

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Bed kopen in de omgeving van Almelo

Wilt u een nieuw bed kopen bij Almelo, laat u dan adviseren door TwentsBed. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bedden en toebehoren en helpen u graag met het optimaliseren van uw nachtrust. U vindt bij ons zowel boxsprings als conventionele modellen en u kunt ook voor zorgbedden bij ons terecht. Uiteraard is proefliggen in de winkel geen probleem, maar doet u dit liever thuis, dan is dat zeker mogelijk. Ook kijken we welke matras het beste bij u past en denken we mee over een geschikt hoofdkussen. Bel 0548-521 012 voor een afspraak of bekijk de openingstijden online.

Beste online beddenzaak voor Almelo

De beste online beddenzaak voor Almelo is TwentsBed. In onze webwinkel vindt u een groot assortiment bedden, matrassen, lattenbodems en toebehoren overzichtelijk gepresenteerd. Bestellen is eenvoudig en wij zorgen altijd voor een snelle levering. Ook voor de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens en kussens is de keuze uitgebreid. Heeft u persoonlijk advies nodig of wilt u liever even proefliggen, dan bent u van harte welkom in onze winkels in Rijssen of Markelo. Kies nu voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs en doe uw online bestelling vandaag nog.