Ga naar Homepagina

Bed kopen Almelo


Bed kopen bij Almelo met persoonlijke service

Wilt u een bed kopen in Almelo, bezoek dan de speciaalzaak van TwentsBed in Rijssen & Markelo. U bent van harte welkom in onze kleinschalige winkel waar we u graag persoonlijk adviseren. Onze servicegerichte medewerkers geven een heldere uitleg over onze producten en u heeft veel keuze. Wilt u bijvoorbeeld thuis proefliggen? Dan is dat eenvoudig te regelen. Ook bieden wij een flexibele montage- en bezorgservice. Bovendien krijgt u de beste kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Voor een zorgeloze nacht neemt u nu contact met ons op.

Bed kopen Almelo

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Grootste keuze aan boxsprings voor Almelo

Als u een boxspring gaat kopen in Almelo, dan vindt u bij TwentsBed in Rijssen & Markelo de meeste keuze en de beste kwaliteit. Met trots presenteren we onze ruime collectie springveermodellen in diverse stoffen, die te combineren zijn met de mooiste hoofd- en voetenborden. Indien gewenst is het model van uw keuze elektrisch te verstellen en voor de poten kunt u kiezen uit diverse hoogtes, zodat u altijd soepel in- en uitstapt. Heeft u de voorkeur voor een topper, dan zult u versteld staan over de verschillende uitvoeringen. Neem nu een kijkje in de webwinkel, of bezoek ons vandaag nog.

Bed kopen bij Almelo met veel extra’s

Een nieuw bed kopen in Almelo doet u bij de experts van TwentsBed in Rijssen & Markelo. In onze mooie winkel zijn wij u graag van dienst en komen we tegemoet aan al uw wensen. Ons assortiment is zeer breed, want u kunt niet alleen voor complete opstellingen, maar ook voor alle soorten hoofdkussens en dekbedovertrekken bij ons terecht. Onze website biedt een overzicht van het uitgebreide assortiment en in de webwinkel bestelt u direct uw favoriete product. Onze bezorgservice levert uw nieuwe aankoop zo snel mogelijk en desgewenst zetten wij het geheel voor u in elkaar. Kies voor onze persoonlijke service en kijk voor meer informatie online.