Dekbedovertrek met rits Lei

99,95164,95 inc. BTW

dbo-rits-katoen-twentsbed-

Artikelnummer: dbo Lovely Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

sofiben-collection-sofiben-dekbedovertrek-met-rits.jpg

dekbedovertrek met rits Lei

Het dessin is een impressie van kleine leistenen daken die in Mediterrane landen de daken siert. Maar bekijkt u het dekbedovertrek van een andere kant ziet u een pad van cobble stones in diverse kleurschakeringen.  Het in pasteltinten uitgevoerd dessin heeft rustige uitstraling. Dit dessin zal dan ook door zijn vele kleurschakeringen in veel slaapkamer niet misstaan. Standaard is de onderkant in de kleur zeegroen.

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag.

Om het geheel af te maken heeft u tevens de mogelijkheid om van de onderkant een hoeslaken op maat te laten maken in de kleur zeegroen.

Het enige dat wij van u nodig hebben om een offerte te maken  voor het hoeslaken is de Lengte, breedte en vooral de hoogte van het matras. Alle hoeslakens hebben een omslag van 15 cm en zijn rondom voorzien van elastiek.

ATTENTIE:
De praktijk leert dat kussenslopen, doordat u ze wellicht vaker wast, in de regel sneller slijten dan de dekbedovertrekken.

Wij adviseren dan ook, om teleurstellingen te voorkomen, bij de eerste aankoop een extra set kussenslopen te bestellen zodat u langer kunt genieten van een complete set.

 

 

Extra informatie

maat overtrek

, , , , , , , ,

Titel

Ga naar de bovenkant