Boxspring

Een heerlijke nachtrust begint bij een comfortabel bed. Onze boxsprings zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een optimale ondersteuning en een zachte vormgeving.

Onze boxsprings bestaan uit een onderbed, gevuld met bonell of pocketveren, met daar bovenop een (gestoffeerde) matras. Optioneel kunt u kiezen voor een topper voor extra comfort.

De combinatie van de matras en topper zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam en een goede regulatie van de temperatuur.

Een boxspring is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Door de gemiddelde hoogte van 50 tot 70 centimeter is in- en uitstappen soepeler en past het bed ook goed in kleinere slaapkamers.

En u heeft verschillende keuzes om uw boxspring helemaal naar wens te maken, zoals de hardheid van de matras, de topper, gestoffeerd of niet, en diverse kleuren, stofsoorten en leather-look.

Bij ons kunt u ook kiezen uit diverse toppers zoals talalaylatex, visco, coolgel, pulse, watergel, airflow en koudschuim. En als kers op de taart, bieden wij ook een ruime keuze in hoofd- en voetenborden, poten in verschillende hoogtes, vormen en kleuren. We hebben o.a.   www.cinderellaboxsprings.nl  www.hellosunday.nl, Business Class boxsprings  en de  Key collection. Ook leveren  wij nieuwe kernen voor bestaande gestoffeerde matrassen.

Kom gerust eens proefliggen in onze winkel en laat u vrijblijvend voorlichten over alle mogelijkheden. Wilt liever ongestoord winkelen?

Maak dan een afspraak.  Wij helpen u graag bij het vinden van de boxspring die perfect past bij uw wensen en behoeften voor een goede nachtrust.

Contact formulier

Fontana boxspring
celebration-boxspring-twentsbed
desire-boxspring-Cinderella-
boxspringcinderella-twentsbed-belle-
-jasmine-boxspring-twentsbed-voetenbord