Maatwerk kasten.

Bij ons vindt u kasten met geïntegreerde verlichting die uw opslagruimte naar een hoger niveau tillen. Onze kasten zijn voorzien van slimme sensoren die de verlichting automatisch inschakelen wanneer u in de buurt komt. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een indrukwekkende visuele ervaring. De geïntegreerde verlichting voegt een extra laag toe aan de uitstraling van de kast en zorgt ervoor dat uw opgeslagen spullen in het licht worden gezet. Zo wordt uw kast niet alleen een opslagruimte, maar ook een decoratief element in uw interieur. Kies voor onze kasten met geïntegreerde verlichting en geniet van een praktische en stijlvolle opslagoplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte kasten met ongeëvenaarde afwerking. Wij weten dat de details het verschil maken en daarom zetten we ons in om de perfecte kast te creëren die past bij uw specifieke behoeften en stijl.

Een van de belangrijkste aspecten van onze op maat gemaakte kasten is de afwerking. We besteden veel aandacht aan de kleinste details om een hoogwaardige uitstraling te creëren die uw ruimte verrijkt. Een van de kenmerken die we bieden is de afgeronde binnenhoek, die een vloeiende en naadloze uitstraling biedt die zowel functioneel als esthetisch is.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende grepen voor onze draaideurkasten. Wij bieden een breed scala aan opties, van klassieke handgrepen tot moderne knoppen, zodat u de greep kunt kiezen die het beste bij uw smaak en stijl past. Neem contact met ons op om te bespreken welke greep het beste past bij uw op maat gemaakte kast

Bent u op zoek naar een kast op maat? Twentsbed in Rijssen kan u hierbij helpen. Met behulp van ons prachtige ontwerpprogramma brengen wij uw wensen tot leven. Door middel van een realistische 3D-tekening krijgt u een goede indruk van uw gewenste kast op maat.

Wij kunnen diverse soorten kasten en meubels op maat maken, waaronder kledingkasten, boekenkasten, open kasten, inloopkasten, schuifwanden, inbouwkasten en draaideurkasten. De kasten zijn leverbaar in ruim 70 melamine kleuren en meer dan 50 3D laminaat kleuren. Daarnaast bieden wij een ruime keuze in het type front van de deuren, of u nu de voorkeur geeft aan een gekaderd front of een vlakke deur. Het hele interieur van de kasten is in diverse kleuren en diktes leverbaar. Onze standaard interieurdikte is 18 mm, wat opvallend dik is en bijdraagt aan de stevigheid en het uiterlijk van uw kast.

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u thuis met betrekking tot de materialen en om een gratis offerte op maat te maken, die perfect aansluit op de exacte maten van uw ruimte. In onze Nederlandse fabriek worden alle onderdelen op maat gemaakt en wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op de onderdelen.

Wij begrijpen dat het monteren van een kast een tijdrovende en soms lastige klus kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de keuze om de kast zelf te monteren of dit door ons te laten verzorgen. Als u ervoor kiest om de kast zelf te monteren, ontvangt u van ons alle benodigde materialen. Onze medewerkers staan echter altijd voor u klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Maak voor een vrijblijvende offerte een afspraak hier onder:

Wij komen vrijblijvend bij u inmeten.

Twentsbed staat voor kwaliteit en service.