Maatwerk kasten.

 

 

 

Bent u op zoek naar een kast op maat? Twentsbed in Rijssen kan u hierbij helpen. Met behulp van ons prachtige ontwerpprogramma brengen wij uw wensen tot leven. Door middel van een realistische 3D-tekening krijgt u een goede indruk van uw gewenste kast op maat.

Wij kunnen diverse soorten kasten en meubels op maat maken, waaronder kledingkasten, boekenkasten, open kasten, inloopkasten, schuifwanden, inbouwkasten en draaideurkasten. De kasten zijn leverbaar in ruim 70 melamine kleuren en meer dan 50 3D laminaat kleuren. Daarnaast bieden wij een ruime keuze in het type front van de deuren, of u nu de voorkeur geeft aan een gekaderd front of een vlakke deur. Het hele interieur van de kasten is in diverse kleuren en diktes leverbaar. Onze standaard interieurdikte is 18 mm, wat opvallend dik is en bijdraagt aan de stevigheid en het uiterlijk van uw kast.

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u thuis met betrekking tot de materialen en om een gratis offerte op maat te maken, die perfect aansluit op de exacte maten van uw ruimte. In onze Nederlandse fabriek worden alle onderdelen op maat gemaakt en wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op de onderdelen.

Wij begrijpen dat het monteren van een kast een tijdrovende en soms lastige klus kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de keuze om de kast zelf te monteren of dit door ons te laten verzorgen. Als u ervoor kiest om de kast zelf te monteren, ontvangt u van ons alle benodigde materialen. Onze medewerkers staan echter altijd voor u klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Maak voor een vrijblijvende offerte een afspraak hier onder:

Maak een afspraak
Home/Kasten op maat

Wij komen vrijblijvend bij u inmeten.

Twentsbed staat voor kwaliteit en service.

Maak een afspraak