Menu Sluiten

Gastenboek van Twentsbed

Graag horen we de mening van onze klanten over TwentsBed.
Dat onze klanten tevreden zijn is voor ons heel belangrijk.
Wilt u ook u mening geven laat dan hier een reactie achter.

62 Comments

 1. Monique en Aad

  Ben je aan het fietsen in Twente, ga je een kop koffie drinken bij een oud collega, loop je naar een paar uur met een offerte de deur uit. Wonend in het “westen” waren wij al een tijd op zoek naar een nieuw bed, maar konden ondanks de grote winkels in de buurt niet slagen.
  De heldere professionele uitleg, alle tijd en goede adviezen van Anneke, heeft ons doen besluiten een elektrisch boxspring met diverse toebehoren te kopen.
  De afstand om het bed te bezorgen (2 uur) was voor Albert geen probleem. Enkele weken later werd het bed bezorgd en op een vakkundige wijze in elkaar gezet. Alle lege dozen en plastic werden netjes meegenomen.
  Het bed slaapt geweldig. De kussens konden we uitproberen en we hebben er zelfs één na de testperiode mogen omruilen.
  De praktische bedlampen (met usb poort) en de in- uitstapverlichting worden door ons als zeer praktisch ervaren.
  Door ons vooronderzoek bij andere bedrijven, kunnen wij bevestigen dat de prijs/ kwaliteit verhouding erg goed is.
  Voor een betaalbare prijs koop je een top boxspring, met veel extra’s. Een echte aanrader.

  Anneke en Albert ontzettend bedankt en hopelijk zien wij elkaar volgend zomer weer.

 2. Fam. Brouwer

  In januari 2018 een boxspring gekocht bij TwentsBed.
  Door goed advies hebben wij de juiste boxspring gevonden.
  Ook goed advies betreft hoofd/gezondheidskussens.
  We zijn er erg blij mee, en het slaapt super lekker.
  TwentsBed nogmaals bedankt.

 3. Gert en Anja Kappert

  Prima advies gekregen. Ook werd er alle tijd genomen om de bedden te kunnen proberen.
  Boxspring met toppers en 2 gezondheidskussens gekocht.
  Installatie en levering was zoals afgesproken. Keurig op tijd en netjes. Ook de rommel werd weer meegenomen.
  Prachtig presentje er bij gekregen.
  Het enigste ‘nadeel’ bij een bed van Twentsbed is dat je bijna je nest niet meer uitkomt 😉
  Het ligt echt super. Hartelijk dank!

 4. Monique Ligterink

  Eind 2016 ons bed gekocht bij TwentsBed en we zijn er super blij mee !
  We zijn van een waterbed overgestapt naar een boxspring en we hebben er nog geen dag spijt van gehad.
  Passend advies gekregen en het bed is perfect op onze slaapkamer geplaatst……ze hebben zelfs mijn eigen bedlampjes op het bed gemonteerd, super.
  We slapen heerlijk op onze boxspring en jullie van TwentsBed heel hartelijk dank !!

 5. C.F. van Leeuwen

  Twents Bed kunnen wij iedereen van harte aanbevelen. Naast een ruim assortiment en mooie showroom, word je geadviseerd op basis van jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de allernieuwste zaken op slaapgebied. Wij hebben sinds kort ons nieuwe bed bij Twents Bed gekocht, een boxspring met topper en tevens twee gezondheidskussens. We slapen beter dan ooit! En niet te vergeten, goede service bij Twents Bed!

 6. Rita en Cor Molenaar

  Wij zijn goed en vriendelijke geadviseerd over de aanschaf van onze nieuwe boxsprings en slapen er prima op. Er werd goed met ons meegedacht om het bed op het juiste moment te leveren in verband met de bouwvak. Wij zijn blij, dat we voor TwentsBed hebben gekozen.

 7. J ter avest

  Fam ter Avest bij onze aankopen van een boxsspring werden wij zeer goed geïnformeerd de levering was zoals afgesproken hij werd netjes geplaatst en de rommel werd weer meegenomen Ik raad iedereen een aan om daar eens een kijkje te nemen want de keuze is groot ik wens Twentsbed nog velen goede zaken toe

 8. Fam. Kappert

  We hebben ons bed nu een ongeveer een maand. Het bed bevalt zeer goed. Klantvriendelijkheid, advies, service, prijs/kwaliteit verhouding, levertijd en montage zijn allemaal dik in orde. En de dag na levering van het bed werd er een mooie bos bloemen bezorgd. Nogmaals bedankt.
  Twentsbed is echt een aanrader!

 9. Fam. Nijzink

  Bij Twentsbed wordt je goed en deskundig geadviseerd naar je eigen wensen.
  Klantvriendelijkheid en service heeft Anneke en haar man hoog in vaandel.
  We kunnen het alleen maar bevestigen dat dit zo is, omdat ons gekochte bed perfect werd geïnstalleerd en gemonteerd.
  Al met al gewoon een fijne winkel om heen te gaan voor een goede prijs en advies.
  We slapen nu bijna twee weken op het bed, maar wij willen voor geen goud de oude bed weer terug, zo heerlijk slapen wij nu.
  Twentsbed is echt een aanrader!

 10. Fam. Gerritsen

  Wij zijn tevreden klanten van Twents Bed! Aangezien we vrij blanco de winkel binnenstapten kwam het advies van Anneke als geroepen. Dit heeft ons overtuigd en hier hebben we tot op heden geen spijt van! Zelfs toen ik een klein gaatje in tijk van de topper ontdekte, werd er direct een nieuwe tijk besteld en kwam Albert deze omwisselen. Een goede afhandeling van een ‘klacht’.

  Ga zo door!

 11. J.D.B.Veluwenkamp

  Een prima bedrijf geeft uitstekende service en goede voorlichting.Ik heb onlangs problemen gehad met mijn matras welke 3 jaar oud was en de motor van de boxspring 8 jaar oud welke door onbekende reden defect raakte is onlangs tegen een kleine vergoeding opgelost. Hulde voor de Directie van TwentsBed Rijssen ga op deze voet door met de goede sfeer, voorlichting,correcte prijzen en service.

 12. D. Klein Hegeman

  Ik ben een heel tevreden klant van Twents Bed. De boxspring op maat bevalt uitstekend. Het advies van Anneke is een schot in de roos en het plaatsen van het bed door Albert ging ook zonder problemen
  Tot mijn verrassing werd er nadien ook nog een bloemetje bezorgd. .
  Hartelijk dank.

 13. Boerman

  Een tijd geleden hier een bed aangeschaft. Hierbij hadden we klachten die Twentsbed een aantal keer heeft proberen te verhelpen, dit is uiteindelijk niet gelukt. Toen de klachten bleven aanhouden naar een zeer lange periode toch weer contact opgenomen met Twentsbed. Zij kwamen toen met een voorstel voor een nieuwe boxspring (tegen gunstige voorwaarden). Na goed advies en uitgebreid testen in de winkel over gegaan tot de aanschaf van deze nieuwe boxspring. Ondanks dat we met ons eerste bed weinig succes hadden, is Twentsbed met een uitstekende oplossing gekomen. Wij zijn nu zeer tevreden met ons nieuwe bed. Een goed product verkopen kan ieder bedrijf, maar de goede bedrijven onderscheiden zich wanneer er problemen zijn. Deze problemen heeft Twentsbed fantastisch opgelost. Een term die ik van Twentsbed gehoord heb is: De problemen van de klant zijn ook onze problemen. Dit maken ze meer dan waar en ze lossen de problemen uiteindelijk ook goed op.

  Anneke en Twentsbed, nogmaals hartelijk bedankt.

 14. Henny en Jan Zwollenaren.

  Hartelijk dank voor het boeket bloemen. Goed initiatief voor tevreden klanten. Het meest tevreden zijn we over de service en de hulp bij de aanschaf en levering van het bed/boxspring.
  Goed advies vanuit Anneke, en Albert heeft een en ander netjes geïnstalleerd en opgeruimd.
  Hartelijk dank. Wij zullen jullie goede service en adviezen doorgeven.

 15. Jan en Henny Rooleman.

  Bedankt voor de mooie bos bloemen. Leuk initiatief. Maar we zijn nog meer tevreden over de goede service en adviezen tijdens de aankoop. Ook de bezorging en montage was prima geregeld. Netjes afgemonteerd, en naar tevredenheid geplaatst en de rest netjes achtergelaten.
  Anneke en Albert bedankt voor de goede zorgen en service.

 16. Haarhuis

  Na verschillende zaken bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk bij TwentsBed uitgekomen. Er werd je niets opgedrongen. Je kan alles bekijken en uitproberen en je krijgt goed advies. We hebben dan hier ook een fantastisch tweepersoons koppelbed gekocht.
  We zijn hier uiterst tevreden over. De service in de zaak en ook toen zij het bed brachten was perfect.
  In de zaak voel je Je thuis.
  De dag na dat ze het bed hebben bezorgd, kregen we een hele mooie bos bloemen. Waardering. Volop waardering. We zullen jullie zaak zeker aan anderen aanbevelen. Bedankt voor de service
  Vr. Gr. Theo en Ans Haarhuis-Hemmelder

 17. Annemiek Schulenburg

  We zijn erg tevreden over TwentsBed! Bij het uitzoeken van het bed werd ruim de tijd genomen, net zo lang totdat we het gevoel hadden dat we de juiste matras en topper voor ons hadden gevonden.Wat een verrassing de dag na het plaatsen van het bed: krijg je toch zomaar een mooi bosje bloemen. Het duurde een aantal dagen voordat we gewend waren aan ons nieuwe bed, maar inmiddels slapen we heerlijk!! Wat genieten is dat dan. TwentsBed is wat ons betreft echt een aanrader!
  Bedankt voor de service!
  Annemiek

 18. Melissa

  Goeie en erg vriendelijke service, erg goed advies. We hebben een super bed uitgezocht, helemaal op maat en het ligt heerlijk! We zijn meer uitgerust en genieten enorm van het bed.
  Wij zijn erg tevreden en raden jullie bij familie en vrienden aan!
  Nogmaals bedankt.

 19. Gerlinde Kwintenberg

  In de winkel keurig te woord gestaan, ook al moest ons bed later bezorgd worden dan in eerste instantie was afgesproken, geen probleem.
  Boxspring keurig in elkaar gezet, rommel weer meegenomen. Wij zijn uitermate tevreden.

  Fantastisch bedrijf, leuke mensen, goede service. Helemaal top!!!

 20. Geert en Marije

  Prima advies gekregen in de winkel en uiteindelijk een nieuwe boxspring aangeschaft. Levering en installatie volgens afspraak en bed bevalt super goed. Hoofdkussen van mijn vrouw beviel niet en konden we zonder problemen retour doen.
  Twentsbed is wat ons betreft een echte aanrader!

 21. Pluim Fleerkate

  Na prima advies en service een boxspring gekocht.
  Levertijd was maar kort dus hij was er snel.Netjes thuis bezorgd en in elkaar gezet.Helaas had de fabriek één verkeerde matras erbij gedaan gelukkig zagen ze het gelijk.Er werd gelijk een nieuwe bestelt en ook die was er vlot en werd netjes geleverd. Uitstekende service en goed advies en gezellige leuke mensen.
  Hartelijk dank

 22. Van.Jansen

  Bedankt voor het uitproberen van verschillende matrassen,goeie service van jullie,nu slaap ik eindelijk weer zonder rugpijn,de boxspring moet nog ‘getest’ worden maar komt vast goed!

 23. W Egberts

  .
  Er zijn veel mogelijkheden met de matrassen en toppers. Onze boxspring bestaat uit 2 bedden die bij een ieder van ons past. Het is een heerlijk bed.
  Bedankt voor de tijd en de aandacht die jullie aan ons gegeven hebben. Goede service
  Twensbed is zeker aan te raden.

 24. Mevrouw Baan-Bakker

  Mijn moeder van bijna 88 jaar heeft onlangs een boxspring gekocht bij Twents bed. Wat geniet ze hier van. Het ligt heerlijk! is haar reactie. En wat word je daar prettig geholpen en goede service. Anneke en Albert, opnieuw weer bedankt. Jullie zijn al aardig wat boxsprings- in onze familie kwijt geworden. Het is geweldig! Voor een goede en evenwichtige prijs/kwaliteit verhouding kun je nergens beter terecht dan bij Twents bed in Rijssen. En dan nog bedankt voor het prachtige boeket!

 25. Bed&Breakfast Holten

  Wij hebben een Bed&Breakfast. Dus een goed,kwalitatief comfortabel bed is een must. Bij twentsbed is de keus super goed. Het meedenken, adviseren van bed tot beddengoed is top! Zoek je goede kwaliteit voor een mooie prijs, is twentsbed een zeer goede aanrader. Onze klanten zijn zeer tevreden.

 26. Arjan en Elly

  Na verscheidene winkels te hebben bezocht, via advertentie in krantje, bij jullie terecht gekomen. Goede service en goede uitleg over verschillende matrassen en toppers.
  Snelle levering van het bed!!
  En ook nog een mooie bos bloemen bezorgd gekregen.
  Wij zullen jullie zeker aanraden bij familie en bekenden!!
  gr Arjan en Elly

 27. Mevrouw H,Goorman - Teela

  Mooie winkel, goede kundige bediening, hele goede service, ik ben heel blij met mijn aankoop
  ik slaap nu als een roos! Bedankt voor het boeket bloemen! Mevr. H. Goorman.

 28. Henk en Saskia Wolthuis

  Beste familie Wermink.Dankzij een advertentie in de krant kwamen we bij jullie.Bedankt voor de goede service,Het bed lig super goed.We zij s’morgens lekker uitgerust.En mijn rug klachten.Zijn bijna weg.Bedankt.Groetjes Familie Wolthuis

 29. Bert en Ineke Nijkamp

  Wij willen jullie bedanken voor het fijne advies en de service, het is een heerlijk bed en we genieten er enorm van, je hoort van veel mensen het enorme verschil, als je ‘s morgens opstaat, nou het is echt zo, veel fitter. We zullen jullie bedrijf promoten, we zijn heel tevreden! Ga zo door. Bert en Ineke

 30. Fam. Greven

  Bedankt voor de prettige hulp en advies (zelfs op jullie vrije dag) bij de aankoop van het bed. We hebben ervaren dat jullie heel veel mogelijkheden en combinaties in huis hebben. De boxspring is netjes afgeleverd en geplaatst door vriendelijke medewerkers. En dan ook nog een bloemetje ontvangen als bedankje. Geweldig bedankt!
  p.s. het bed slaapt heerlijk!

 31. Gea en Johan Abbink

  Twentsbed, dank jullie wel voor jullie vlotte hulp, we hadden het gastenboek op jullie site gelezen, en besloten om niet eerst alle beddenwinkels te bezoeken, maar direct maar bij jullie binnen te stappen, dat is goed bevallen, een vlot en goed advies, een uurtje later waren we er wel uit. Snelle levering en goede montage, kortom: We zijn heel tevreden, bedankt ook voor het bloemetje!

 32. Fam Schipper

  Ook wij willen Albert en Anneke bedanken voor het goede advies, klant vriendelijkheid en natuurlijk de mooie bos bloemen.Als we weer aan een nieuw bed toe zijn, komen we zeker weer langs.Twentsbed is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een nieuw bed.

 33. René en Henrike Hiltjesdam

  Beste fam. Wermink,
  Inmiddels slapen we alweer 6 weken in ons prachtige nieuwe bed. De rugklachten waren na een paar dagen verdwenen. We zijn er ontzettend blij mee, ook met het beddengoed. Anneke, nogmaals dank voor je advies en de heren voor de keurige plaatsing. Een dag later werd er ook nog een mooi boeket bezorgd. Wij zijn zeer tevreden en hebben inmiddels goede reclame voor jullie bedrijf gemaakt…. We wensen jullie veel succes!
  Hartelijke groeten, René en Henrike Hiltjesdam

 34. Jolanda poortman

  Albert en AnnekeVriendelijk bedankt, voor de bos bloemen.De klantvriendelijkheid, en de service.Succes verder met jullie beddenzaak.Bedankt voor de goedezorg.

 35. Fam. Berensen

  Twentsbed staat voor: Tijd en aandacht. Dat vindt je niet vaak meer in een beddenzaak heb ik gemerkt in de zoektocht naar een goed bed.
  Goed advies = goed luisteren en dat is bij Twentsbed goed gelukt! Bedankt Anneke voor de prachtige boxspring. Gedegen kwaliteit voor een mooie aanbiedingsprijs!

 36. Fam Warnaar

  Twentsbed een prima beddenspeciaal zaak.
  Netjes en correct geholpen, bed werd netjes thuis geplaatst.Goeie service voor een nette prijs.
  Bedankt en succes!!

 37. Jan&Wilma Nijsink

  Beste Anneke en Albert,
  Na heel wat zoeken kwamen we in jullie winkel terecht. Eindelijk een goed gevoel. Anneke je hebt ons prima geholpen. Een goed en eerlijk verhaal. Prijs/kwaliteitverhouding heel aannemelijk! De levering is prima. Mooie molton en splitlaken gratis bij de aankoop. En kussens mag je uitproberen tot je echt lekker kunt liggen.We slapen heerlijk! Klasse!
  Heel erg bedankt voor de goede service.

 38. Rob en Marijke Kok , Hengelo

  Albert en Anneke,
  Na veel getwijfel over aankoop van bed geslaagd bij TwentsBed. Een elektrische Boxspring met toebehoren en heerlijke kussens. Prima geadviseerd door Anneke en aflevering en opbouw door Albert. Oude bedden meegenomen. Waar vind je nog zoveel service? Klantgerichtheid ten top!! Een dag na aflevering als toetje nog een boeket bloemen. Dank je wel!!
  Hartelijke groet uit Hengelo,
  Rob en Marijke Kok

 39. fam. Scheppink

  Anneke en Albert,
  Na een eerste bezoek en koop van ons bed en kast, kwamen we als vanzelf weer bij jullie kijken voor een kamer voor onze dochter. Weer werden we hartelijk ontvangen en kundig geholpen. We hebben met jullie plezierige en deskundige hulp weer een goed product gekocht, waar we hopelijk heel wat jaartjes plezier van zullen krijgen. En uh, hartelijke dank voor die mooie bos bloemen. Wij wensen jullie nog veel succes, graag tot ziens.
  fam. Scheppink

 40. Marije en Michel

  We zijn in een paar beddenzaken geweest, maar bij Twentsbed voelde het eigenlijk direct goed. Anneke heeft echt alle tijd voor ons genomen. We hebben voor een elektrische boxspring gekozen met koudschuimtopper. We kregen de dag van levering zelfs nog een mooie bos bloemen. Helaas moesten de matrassen wel terug naar de leverancier, deze waren harder dan dat wij besteld hadden. Maar leenmatrassen gekregen en alles binnen 3 weken opgelost. We slapen nu heerlijk! Bedankt Twentsbed.

 41. Lammers

  Meteen al bij binnenkomst was het OK. We konden even rondkijken en als we hulp/advies nodig hadden, dan wilde Anneke ons graag te woord staan. Anneke had alle tijd voor ons en goede adviezen. We hebben allerlei mogelijke combinaties geprobeerd. Met matrassen, als compleet bed en met/zonder toplagen enz. Uiteindelijk een stevige boxspring met een aparte koudschuim-matras gekocht. Nou, het slaapt goed zeg!! Over de lange duur kan ik natuurlijk nog niet meepraten, maar vanaf het eerste begin slaapt het tot nu toe prima. De levertijd was zoals afgesproken en montage keurig. Ze moesten zelfs door het raam en het is helemaal netjes geplaatst totdat het bed er helemaal compleet stond; keurige mensen van plaatsing en montage. En een dag later werd er nog een mooie bos bloemen bezorgd (deze staat nog steeds). Anneke en Albert, bedankt voor alle goede zorgen!

 42. Maurice & Anne

  Beste Albert en Anneke.

  Na echt al wekenlang verschillende beddenzaken te hebben bezocht. Zijn we uiteindelijk bij jullie terecht gekomen. Van Anneke kregen we een goed en helder advies en hebben we besloten een prachtige boxspring met alle toebehoren te bestellen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs.
  Na zo’n kleine 4 weken werd de boxspring bezorgd en gemonteerd door Albert.
  Inmiddels slapen we al een paar weken prinsheerlijk !

  Hartelijk dank voor het goede advies, de snelle levering en service en natuurlijk voor de prachtige bloemen !

 43. scheppink

  hallo anneke en albert (twentsbed)
  bedankt voor de bloemen en voor de goede service met het uitzoekenen plaatsen van de slaapkamerkast wij vinden het super bedankt hiervoorfam scheppink

 44. Borghuis

  Wij hebben een electrische boxspring gekocht bij Twentsbed. Voor een zeer geringe meerprijs kun je je bed precies samenstellen zoals je wilt. Verschillende matrassen en toppers uitproberen. Je kunt kiezen voor andere poten, andere stof, ander hoofdbord. enz. Er is echt heel veel mogelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

 45. G.J. Kolhoop

  Een nieuw bed koop je niet zo vaak. Dat vergt dus ‘een middag’ kijken en proberen. Daarvoor waren we bij Twentsbed aan het goede adres : alle tijd en aandacht. Goede adviezen en uiteindelijk gekozen voor een mooie boxspring. Op de afgesproken tijd gebracht en geïnstalleerd. Kortom : prima service en prijs/kwaliteit.Oh ja, inmiddels 4 nachten op geslapen : heerlijk!

 46. Familie Dollekamp

  Wij hebben door Twentsbed op de hele 1e etage een laminaat vloer laten leggen.
  Een perfecte service en zeer vakkundig gelegd, keurig binnen de afgesproken tijd en bijzonder netjes opgeleverd. De afwerking is geweldig, Albert is zelfs terug geweest om wat laatste “kiertjes” dicht te kitten.
  De ontvangst in de showroom vonden wij meer dan prettig veel tijd en degelijke adviezen, wij hebben dan uiteindelijk een box-spring en nieuwe kussens gekocht en zijn erg tevreden met de totale service die Twentsbed bied. Wat ons betreft een echte aanrader, hier vind je nog de aandacht en services die je helaas steeds minder ziet in de detailhandel.

 47. Ellen Achterkamp

  Dit was voor ons de eerste beddenzaak waar we hebben gekeken en eigenlijk de enige. Mevr. heeft echt alle tijd voor ons genomen. We hebben voor onze boxspring wel tig toplagen voorbij zien komen. Super service. Kortom: we hebben hier een mooi en goed bed gekocht vpor een mooie prijs. Ook de levertijd was precies zoals afgesproken. Niet verder zoeken.
  We kregen de dag na levering ook nog een mooie bos bloemen.

 48. m.wagelaar

  Waar krijg je tegenwoordig nog service en wordt je persoonlijk en zeer proffesioneel geholpen en dan hebben we het nog helemaal niet over de kwaliteit en prijsverhouding, ook deze klopt. In 1 woord wat een gastvrijheid bij deze eigenaren, een beddenspecialist op en top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.